ما به عنوان بزرگتر ها باید به بچه اجازه ی کودکی کردن بدیم و توجه بیش از حد به مرتب بودن اطراف کودک، با این امر متناقض است. پس لطفاً وسواس به خرج ندید و فکر نکنید که اسباب بازی ها یه مشکل بزرگ هستن، این وسایل رو بپذیرید و در کنارش از روش سازماندهی اسباب بازی مهسان استفاده کنید.
در این روش که چهار بخش داره، با چندتا کار کوچیک و سریع، خونه مرتب تر میشه:
از کلاس مهد یاد بگیریم
اگه فضای پیش دبستان رو دیده باشید، کلی سبد و جعبه وجود داره که شفاف هستن یا برچسب دارن، شما هم امتحان کنید و از دیگران هم درخواست کنید هر وسیله رو توی جعبه ی خودش بذارن.
کلیشه ها رو کنار بگذارید
جعبه هایی که با نام جعبه ی اسباب بازی در بازار وجود دارن، اتفاقاً اصلاً مناسب این کار نیستن، انقدر عمیق و یا بزرگن که که همه چیز داخلش بهم ریخته و ناپیدا میشه، پس از کلیشه ی خریدن همچین وسیله ای خودتونو نجات بدید.
از جعبه اسباب بازی کلاسیک خودداری کنید. من هرگز یک بار ندیده ام که از یکی به عنوان روشی کارآمد برای نگهداری وسایل بازی استفاده شود. در عوض، آن را باز میکنید تا بیابانی از اسباببازیهای بینظم پیدا کنید.
کوچک فکر کن
کاتالوگ ها پر از انواع سطل های ذخیره سازی زیبا هستن، اما مراقب باشید، بیشتر سطل ها خیلی بزرگن! مثل جعبههای اسباببازی، مشکل سطلهای بزرگ اینه که پیدا کردن یه اسباببازی داخل اون کار سختیه و وقتی به ناچار بیرون ریخته میشه، آشفتگی بزرگی ایجاد میکنه. پس به جاش چنتا سطل کوچیک بگیرید.
از این ضرب المثل استفاده کنید: “از دل برود هرآنکه از دیده برفت”
ذخیره سازی رو به قسمت هایی که در دید نیستن انتقال بدید، اینجوری ذهنتون آروم میشه. خیلی از اسباب بازی ها هر روز بازی نمیشن، اونا رو میشه به زیر تخت، کشو با زیر پله انتقال داد. یه تیکه نمد هم زیر این سبدها پچسبونید تا از صدای خراشیدنش روی زمین راحت بشید.